Hoeilaart

Prologue – étape 0.

Vertrek vanuit Hoeilaart waar we de voorbije weken onze reis hebben voorbereid en waar we konden genieten van gezelligheid, lekker eten, houtvuurtjes, lange wandelingen en knuffels met en zonder woeffies. Voor de korte coupe pour la route werd last minute ook nog gezorgd! Half gepakt en gezakt vertrokken we bij 3°C; de eerste 200 meter weliswaar met minimale zichtbaarheid omwille van vreudge-met-gemis-tranen. Danku Papa, Mama, Amy en Stijn voor jullie hulp, liefde en steun (en ook om ons te hebben geherbergd nu we officieel dakloos zijn)!

Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.